Güven Huzur Türkiye-3 Uygulaması Karaman’da da Yapıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nca tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak Güven Huzur Türkiye-3 Uygulaması yapıldı.

Güven Huzur Türkiye-3 Uygulaması Karaman’da da Yapıldı

10 Şubat Cuma günü il genelinde polis ve jandarma ekiplerince 20.00-01.00 saatleri arasında ana caddeler ile kent giriş-çıkışları ve umuma açık yerlerde kontroller yapıldı.

Karaman-Mersin karayolu güzergahında 130 otomobil ile 10 yolcu otobüsünü durduran jandarma ekipleri eğitimli köpekleri de kullanarak uyuşturucu ve sigara aramaları yapıldı. Araç sürücüleri ve yolcuların kimlik bilgileri kontrol edildi. Yapılan uygulamada jandarma ekiplerince çeşitli suçlardan aranan 14 kişi ile iki sigara kaçakçısı ve bir kayıp şahıs yakalandı.  Kontrollerde 170 paket kaçak sigara, 3 ruhsatsız av tüfeği ve bir haciz yakalamalı araç ele geçirildi.

Ayrıca bin 1154 şahıs sorgulanırken 251 araç da kontrol edildi. 13 araca ceza yazıldı ve 4 şahıs gözaltına alındı. Uygulama kapsamında 43 umuma açık yerlerde bulunan kişilerin de kimlik kontrolleri yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284