Güzel Sanatlar Lisesi Ögrencisi Birinci Oldu

2010 yilindan bu yana Karaman’da Resim ve Müzik alanlarinda egitim veren Karaman Güzel Sanatlar Lisesi bir basariya daha imza atti.

 Güzel Sanatlar Lisesi Ögrencisi Birinci Oldu

 

 
Istanbul ili Besiktas ilçesinde faaliyette bulunan Özel Mef Lisesi Müdürlügü’nün, Türkiye ve K.K.T.C genelinde tüm resmi/özel lise ve dengi okul ögrencilerine yönelik düzenlemis oldugu  “Dostluk” temali fotograf yarismasinda Karaman Güzel Sanatlar Lisesi 11.sinif ögrencilerinden Gülnida Büyükköse yarismanin birincisi olurken yine Karaman Güzel Sanatlar Lisesi 12.sinif ögrencilerinden Mustafa Camci ve Ali Selek adli ögrencilerin fotograflari da sergileme ödülü aldi.
Doç. Seçkin Tercan (Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Fotograf Bölümü) , Tolga Ünsün (Istanbul Fotograf Akademisi Kurucusu) ,Mustafa Kagan Hekim (Istanbul Fotograf Akademisi Kurucusu) jüri üyelerinden olusan yarisma da, Yarisma birincisi olan Gülnida Büyükköse 24 Nisan Cuma günü Istanbul’da düzenlenecek ödül töreninde bir adet NIKON D5200 Dijital SLR Fotograf Makinesi alacak. Mustafa Camci ve Ali Selek adli ögrenciler de katilim ve basari sertifikasi alacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284