Hak-İş Genel Başkanı Arslan, Başkan Çalışkan’ı Ziyaret Etti

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, beraberindeki Hak-İş'e bağlı Hizmet-İş Sendikası üyeleri ile birlikte Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı ziyaret etti.

Hak-İş Genel Başkanı Arslan, Başkan Çalışkan’ı Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret için Karaman’a gelen Hak-iş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hizmet-İş İl Başkanı Mehmet Bayrakçı ve sendika üyelerinden oluşan heyetle birlikte Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çalışkan, konuklarına Karaman'da devam eden yatırım ve hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan yaptığı konuşmada, " Görüyoruz ki Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan, Karaman'da takdir edilecek çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu noktada kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ise, "Göreve geldiğimiz günden bu yana samimiyetimiz ve iyi niyetimizden asla taviz vermeden milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Karaman Belediyesi sahip olduğu imkanları en verimli şekilde kullanan, bütçesini iyi yöneten ve buna bağlı olarak büyük yatırımlar yapabilen bir belediye haline gelmiştir. Hizmet yolunda bizlere destek olan, katkı sağlayan bütün herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaret sonrasında Başkan Çalışkan, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan'a "İlçeleri, beldeleri ve köyleri ile Karaman" isimli kitabı hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284