Hakan Uysal Ile Cumhuriyet Söylesisi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Bilinçli Gençler Toplulugu, Dil ve Tarih Toplulugu ile Karakalem Toplulugu tarafindan, “1923’ten 2013’e Cumhuriyet” konulu ortaklasa bir etkinlik düzenlendi.

Hakan Uysal Ile Cumhuriyet Söylesisi

KMÜ Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi konferans salonunda gerçeklesen etkinlige konusmaci olarak Karaman Ermenek Lisesi Müdürü Hakan Uysal katildi. Ögrenci topluluklarinin bugüne kadar yapmis olduklari faaliyetlerin sunumunun yapildigi slayt gösterisinin ardindan konusan Uysal, Cumhuriyet’in baslangicindan bugüne Türkiye’de yasanan degisim ve gelisime dikkat çekerek, teknolojinin geldigi nokta ve bu durumun insanlar üzerindeki etkilerinden bahsetti.
Cumhuriyet’in sadece bir yönetim sekli olmadigini bunun yaninda insanlar için de yasamsal bir alan oldugunu belirten Uysal, üniversite ögrencilerine de tavsiyelerde bulundu. Ögrencilere, üniversiteyi sadece okumak, bitirmek amaciyla degil de kendilerini gelistirmek ve çaga ayak uydurmak amaciyla okumalari gerektigini hatirlatan Uysal, kendi tecrübelerini ve hatiralarini aktardi. Keyifli bir söylesinin ardindan topluluk temsilcileri Uysal’a bir plaket verdi ve yapilan çekilisle katilimcilar arasindan bir kisiye tablet bilgisayar hediye edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284