Hakkari`deki Çatismada Yaralanan Uzman Çavus Baba Ocagina Döndü

Hakkari merkeze bagli Geçimli köyündeki askeri karakola teröristlerce düzenlenen saldirida yaralanan Jandarma Uzman Çavus Ahmet Aydogmus, Ankara`daki tedavisinin ardindan Karaman`daki baba ocagina döndü.

Hakkari`deki Çatismada Yaralanan Uzman Çavus Baba Ocagina Döndü
Hakkari merkeze bagli Geçimli köyündeki askeri karakola teröristlerce düzenlenen saldirida yaralanan Jandarma Uzman Çavus Ahmet Aydogmus, Ankara'daki tedavisinin ardindan Karaman'daki baba ocagina döndü.
Gülhane Askeri Tip Akademisi'ndeki (Gata) tedavisinin tamamlanmasinin ardindan taburcu olan Aydogmus, yüksek hizli trenle Konya'ya ardindan da hizlandirilmis trenle Karaman'a geldi.
Aydogmus'u Karaman Tren Gar'inda babasi Musa Aydogmus ve Karaman Jandarma Alay Komutani Jandarma Albay Selçuk Boz ile yakinlari ve arkadaslari karsiladi.
Bacaklarinda ve sirtinda yaralar olmasina ragmen yürüyebildigini söyleyen Aydogmus, Albay Boz'un da israrlariyla sedye ile ambulansa tasindi. Aydogmus, daha sonra baba evine götürüldü.
Anne Kiraz Aydogmus, gazetecilere yaptigi açiklamada, oglunun çatismada yaralandigi söylendiginde, oglunun sehit oldugunu ancak bunun kendisinden gizlendigini düsündügünü belirtti.
Oglunun sehit oldugunu düsünerek içine bir aci saplandigini ifade eden anne Aydogmus, "O ani unutamiyorum. Ancak oglumla telefonla konusunca onun yasadigina inanabildim. Allah kimseye bu aciyi yasatmasin. Allah'im onu çocuguna, bizlere bagisladi. Evlat acisi çok zor. Simdi oglum yanimda çok sevinçliyim. Buna binlerce sükür" diye konustu.
Anne ve babasinin ellerini öperek, onlara sarilan Uzman Çavus Ahmet Aydogmus ise baba ocaginda olmaktan dolayi mutlu oldugunu söyledi.
Hakkari'nin merkeze bagli Geçimli köyündeki karakola teröristlerce düzenlenen saldirida 6 asker ile 2 köy korucusu sehit olmus, çok sayida asker, korucu ve vatandas da yaralanmisti.
Kaynak: Anadolu Ajansi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284