Hastanedeki Çocuklarin Bayramlari Unutulmadi

23 Nisan Çocuk Bayrami nedeniyle Karaman Devlet Hastanesi Çocuk Hastaliklari Kliniginde tedavileri devam eden çocuklar için “ 23 Nisan Çocuk Senligi` düzenlendi.

Hastanedeki Çocuklarin Bayramlari Unutulmadi

Il Milli Egitim Müdürlügü ve Karaman Devlet Hastanesi arasinda yapilan “Saglicakla Kal” Projesi kapsaminda gerçeklestirilen 23 Nisan Kutlamalarina Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Kamu Hastaneleri Karaman Genel Sekreterligi Idari ve Mali Hizmetler Baskani Hüseyin Karasüleymanlioglu, Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Orhan FESÇEKOGLU ve her iki kurumun idari kadrosu katildi.
Karaman Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Orhan Fesçekoglu, disarida 23 Nisan coskusu yasanirken hastanede yatarak tedavi gören çocuklarin kendi bayramlarindan mahrum kalmamalari için, onlari bir nebze hastane ortamindan uzaklastirmak, moral vermek üzere bu etkinligi gerçeklestirdiklerini belirtti. Op. Dr. Fesçekoglu kendilerinin ev sahipligi yaptiklari programda emegi geçenlere ve onlari yalniz birakmayarak Hastaneye tesrif eden tüm misafirlere tesekkür etti.
Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’da yaptigi konusmasinda tüm çocuklarin 23 Nisan Çocuk Bayramlarini kutladi.
Karaman Devlet Hastanesi Çocuk Senliginde Karaman Vali Ali Akan ögrencilerinin hazirlamis olduklari skeçler, halk oyunlari ve dans gösterileri sunuldu. Palyaçolarin yüz boyamalari, sadece çocuklar için hazirlanan ikramlarin ardindan tedavi gören tüm çocuklara hediyeler takdim edildi.
Özellikle hasta çocuklar için hazirlanan kutlama programinda mutlu olan minikler, moral depolayarak 23 Nisan sevinciyle keyifli anlar yasadilar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284