Havacilik Meslek Yüksek Okulu Dernegi Üyeleri Bakan Elvan’i Ziyaret Etti

Ilimizde önümüzde egitim-ögretim yilinda ögrenci almaya baslayacak olan Havacilik Meslek Yüksek Okulu’nun açilmasi için Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Ankara’ya giderek Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani hemserimiz Lütfi Elvan’i ziyaret ettiler.

Havacilik Meslek Yüksek Okulu Dernegi Üyeleri Bakan Elvan’i Ziyaret Etti

Dernek Baskani Ö. Nazim Boynukalin, Türk Hava Kurumu Baskani Mahmut Büyükyagci, Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir Milletvekili Mevlüt Akgün, Türk Hava Kurumu Genel Baskani Osman Yildirim ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban’la birlikte Bakan Elvan’i ziyaret ettiler.
Toplanti çerçevesinde Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban Havacilik Meslek Yüksekokulu ile ilgili okulun Karaman’da kurulmasi ile ilgili yaziyi Yüksekögretim Kurumu Baskanligina yazdiklarini ve okulun kurulumu ve gerekli resmi islemlerin yapilmasi ile ilgili her türlü yardimi yapacaklarini ifade etti.
Türk Hava Kurumu Genel Baskani Osman Yildirim’da Türkiye’de bin 500 kabin ve yer ekibine ihtiyaç oldugunu, okuldan mezun olan kabin ekibi ve yer ekiplerinin islerinin hazir oldugunu belirterek, personelin egitim ihtiyacini karsilayacak egitim pisti yapilmasi için gerekli destegi saglayacagini ifade etti.
Ulastirma ve Denizcilik Bakani Lütfi Elvan’da okulun bir an önce açilmasi için hizli hareket edilmesi gerektigini belirtti.
Dernek Baskani Ömer Nazim Boynukalin da okulun acil ihtiyaci olan araç ve gereçlerin alimina basladiklarini ifade etti.
Havacilik Meslek Yüksekokulunun resmi islemler tamamlanarak önümüzdeki egitim-ögretim yilina açilmasi hedefleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284