Hemserimiz Ali Kiris, Ilk Albümünü Hollanda’da Tanitti

Haber – Foto: Mehmet Ali Topcu ROTTERDAM / HOLLANDA Karaman’da din görevlisi olarak görev yapan ilahi sanatçisi hemserimiz Ali Kiris, ‘Hüzünlü Bayram’ adini verdigi ilk albümünün tanitim programi Hollanda’nin Schiedam kentinde yapildi.

 Hemserimiz Ali Kiris, Ilk Albümünü Hollanda’da Tanitti

Schiedam Merkez Camii salonunda gerçeklesen tanitim toplantisina çok sayida hemserimiz katilarak Ali Kiris’e destek oldular.

Prof. Dr. Nihat Hatipoglu ile Hollanda’nin birçok sehrindeki programlarda sahne alan Ali Kiris, CD tanitim programina gelip, kendisine destek olan bütün hemseri ve dostlara tesekkür etti.
Ali Kiris’in piyasaya sürdügü ‘Hüzünlü Bayram’ adli cd’de, ‘Ya Muhammed’, ‘Beytullah’, ‘Ölüm Geliyor’, ‘Gül Medinem’, ‘Canim Annem’, ‘Mevlam Yaratmis Bizleri’ gibi eserlere yer vermis.
Kilinçlar BV. tarafindan desteklenen yeni albüm de Ali Kiris, “Hollanda’da çiktigim programlarda sürekli bana destek olan Zekeriya Aslan ve Mehmet Aslan abilerime sükranlarimi sunuyorum. Ayrica albümün piyasaya çikmasinda bana destek olan ve güvenen Kilinçlar BV.’ye sonsuz tesekkürlerimiz sunuyorum.” dedi.
CD tanitim toplantisinda ilahi sanatçisi hemserimiz Ali Kiris bazi eserleri seslendirerek salonda bulunanlara duygulu anlar yasatti. Programin devaminda ise Karaman’in yöresel yemegi Arabasi ikrami yapildi.
Öte yandan Ali Kiris, bugün aksam (24. Aralik. Sali) Amsterdam RAI Salonun’da, Gözyasi Geceleri ekibiyle sahne alacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284