Her Yasli Için Bir Fidan

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ögrencileri ve ögretim elemanlari, yaslilari unutmadi.

Her Yasli Için Bir Fidan
Her yil 18-24 Mart tarihleri arasinda düzenlenen “yaslilara saygi haftasi” etkinlikleri çerçevesinde, üniversitenin Yasli Bakimi Programinda ögrenim gören ögrenciler ile Huzurevindeki yaslilar anlamli etkinliklerle bir araya gelecek.
Yasli Bakimi Programinda “Mesguliyet Terapisi” dersi kapsaminda etkinlik düzenleyen üniversiteliler, Huzurevinde yasayan yaslilarla birlikte 24 Mart Cumartesi günü açik büfe kahvaltida ney müzigi esliginde kahvalti yapacak. Ardindan yaslilar ve üniversiteli gençler, müze ve Aktekke Camisini ziyaret edecek. Ögle yemegi için Çamlik Piknik Alanina gidilecek ve her yasli için bir fidan dikilecek.
Bu anlamli etkinlik; “dikilen her fidanin sadece kendi gelecegini degil ülkenin, hatta dünyanin gelecegini belirledigi” bilinci tasiyan üniversiteliler ile “kendilerinden öncekilerin diktigi fidanlardan yararlanan, kendilerinin diktikleri fidanlardan da sonraki nesillerin yararlanacagi” bilincini tasiyan yaslilari bulusturmus olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284