Hicri Yilbasinda Dogan Ilk Bebege Çeyrek Altin!

Karaman Kerime Hanimlar Dernegi Hicri Yilbasini Unutmadi.

Hicri Yilbasinda Dogan Ilk Bebege Çeyrek Altin!

Dernek yetkilileri Karaman Devlet Hastanesi Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesini Hicri yilbasinda ilk dogan bebegi tespit ederek, çiçek ve çeyrek altin takdim etti.

Dernek yetkilileri ilk önce Hastane Bashekim Yardimcisi Hakan Dogan'i makaminda ziyaret etti. Dernek adina konusan baskan Havva Nur Yamaç yaptigi konusmasinda, “Dernegimiz kuruldugu 1997 yilindan beridir, bayanlarin toplum içindeki hak ettigi yere gelmesi için çabalayan bir kurumdur. Gerçeklestirdigimiz çesitli faaliyetlerden biri olarak, Muharrem 1435 Hicri yeni yilin birinci günü, dogan ilk bebegimizi dernegimiz adina çeyrek altinla ödüllendirdik. Bebege ve ailesine hayirli uzun ömür ve nice daha hicri yillara kavusmasi dilegiyle tebrik ediyoruz,''dedi.
Zahide ve Muharrem Oskay çiftinin bebeginin bugün dogmasi ise annesini sevindirdi.
Bebegin annesi Zahide Oskay ise;'' Bebegimin böyle bir hayirli günde dogduguna çok sevindim. Sizlere de tesekkür ediyorum. Çok sag olun, duygularim su anda anlatamiyorum çok heyecanliyim. Allah'im insallah hayirli bir ömür olur bir evlat olur,’’dedi.
Bebegin babasinin adinin da Muharrem olmasi dikkat çekti.
Dernek yöneticisi Gülsemin Erdogan ise;''Bir Muharrem bizim için çok önemli oldugu için bugün 1435. yilini kutluyoruz. Sansimizda bebegin babasinin adi da muharremmis. Tevafuk oldu. Insallah bebegimizde ömür boyunca da Allah'in rizasini uygun bir hayat tarzi benimser insallah” dedi.
Dernek üyeleri ise çocugun göbek adini Muharrem koyarak hastaneden ayrildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284