Hikâye ve Fotograf Yarismalari Sona Erdi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafindan düzenlenen fotograf ve hikâye yarismalari sonuçlandi.

Hikâye ve Fotograf Yarismalari Sona Erdi

Üniversitenin ögrenci ve personelinin katildigi Ödüllü Amatör Fotograf Yarismasinda 232 fotograf degerlendirildi. Yarismada birinciligi Kamil Özdag Fen Fakültesi ögrencisi Halil Kaya elde etti. Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi ögrencisi Sadiye Uykusuz ikinci, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Sekreteri Süleyman Tuncel de üçüncü oldu. Yarismada 10 kisi ise mansiyon kazandi.
17 eserin yaristigi Ödüllü Hikâye Yarismasinda ipi KMÜ Edebiyat Fakültesi ögrencileri gögüsledi. “Koca Çinar” isimli eseriyle Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyati Bölümü 3. sinif ögrencisi Mustafa Ilhan birinci oldu. Fakültenin Tarih Bölümü 1. sinif ögrencisi Ümran Sönmez “Masum Bilyeler” adli hikâyesiyle ikinciligi elde etti. Üçüncülügü “Dua” isimli eseriyle Türk Dili ve Edebiyati Bölümü 4. sinif ögrencisi Murat Güzel kazandi.
Yarismalarda dereceye girenlere ödülleri, yapilan törenle KMÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ahmet Yildirim ve KMÜ Saglik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Sahin tarafindan verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284