Hilal Ugurlu, “Geri Dönüsüm Hususunda Duyarli Olmaliyiz”

Karaman Belediyesi, Çevre ve Sehircilik Il Müdürlügü ve Yunus Emre Kültür Vakfi tarafindan ortaklasa düzenlenen “Geri Dönüsüm” Bilgilendirme Toplantilari tüm hiziyla sürüyor.

Hilal Ugurlu, “Geri Dönüsüm Hususunda Duyarli Olmaliyiz”
            Çevre bilinci, Doganin korunmasi ve Geri Dönüsümün önemini, küçük yastan itibaren kazandirma amaciyla öncelikle ilkögretim ögrencilerine yönelik sunulan egitim semineri toplantisi, Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulu’nda yapildi.
            Toplantiya Karaman Belediye Baskani Kâmil Ugurlu’nun esi Hilal Ugurlu, Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulu Müdürü Tanju Yildirim, Yunus Emre Kültür Vakfi Iktisadi Isletmesi yetkilileri, Okul ögretmenleri ve ögrencileri katildi.
Hilal Ugurlu yaptigi konusmada, “Bu dünya bizim, bu çevre bizim, sahip çikma görevi de bizim. Ben evimde tüm atiklari ayristiriyorum. Ayni özveriyi sizlerden ve ailelerinizden de rica ediyorum. Burada anlatilanlari sizde evlerinizde ailenize anlatin. Etrafinizdakileri uyarin.” dedi.
Bilgilendirme Toplantisini sunan Yunus Emre Kültür Vakfi Çevre Mühendisi Emre Eryigit, Geri Dönüsümün hayatimizdaki önemini anlatarak ögrencilerin bu hususta duyarli olmalarini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284