Hırsızlık Şüphelileri Alanya’da Yakalandı

Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde bir okul ve bir kuyumcu dükkanından hırsızlık yaptığı belirlenen 3 şüpheli Antalya’nın Alanya ilçesinde yakalandı.

Hırsızlık Şüphelileri Alanya’da Yakalandı

Edinilen bilgiye göre, 3 Şubat gecesi Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde bir kuyumcu dükkanına gelen kar maskeli 3 kişi, ellerindeki levye ile iş yerinin kapısını kırıp içeri girdikten sonra bir miktar para ve altın çalarak kayıplara karıştı. Şahısların daha sonra yine aynı yöntemle girdikleri bir okuldan da dizüstü bilgisayar çalması üzerine soruşturma başlatan ekipler, hırsızlık olaylarının yaşandığı iş yeri ve çevresindeki güvenlik kameralarını inceledi. Kuyumcudaki hırsızlık olayının Alanya’dan kiralanmış olan 07 HPE 53 plakalı otomobil ile yapıldığını tespit eden ekipler durumu Alanya polisine bildirerek, gerekli çalışmanın yapılmasını istedi.
Bunun üzerine çalışma başlatan Alanya İlçe Emniyeti Asayiş Büro Amirliği ekipleri, eşkal bilgilerinden yola çıkarak tespit ettikleri Ferhat İ. (30) kardeşi Şahin İ. (26) ve Serdar U.'yu (28) operasyonla gözaltına aldı.
Hırsızlık şüphelileri Alanya’daki bir okulu daha soymuş
Ayrıca şüpheli Ferhat İ. ve Şahin İ.'nin Alanya’nın Tepe Mahallesi’ndeki bir okuldan da 2 televizyon, 1 dizüstü bilgisayar ve 200 TL para çaldıkları ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen Ferhat İ. ve Şahin İ. Alanya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli Serdar U.’nun ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284