Hoca Ahmet Yesevi Ilkögretim Okulu Portekiz’e Gidiyor

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari çerçevesinde hazirlamis olduklari Comenius Projeleri kabul edilen Hoca Ahmet Yesevi Ilkögretim Okulu proje ekibi projenin besinci toplantisini yapmak üzere Portekiz’e gidiyor.

Hoca Ahmet Yesevi Ilkögretim Okulu Portekiz’e Gidiyor
Hoca Ahmet Yesevi Ilkögretim Okulu Proje ekibi toplanti öncesinde Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’u makaminda ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdi. Avrupa Birligi ve Dis Iliskiler Biriminden Ramazan Arslan’in da katildigi ziyarette Okul Müdürü Ilhami Özkay, “Herseyi Geri Dönüstürelim” adli projemiz kapsaminda 3 kisilik proje ekibimiz 11-17 Mart 2012 tarihleri arasinda Portekiz’de gerçeklestirilecek olan proje toplantisina katilacaktir. Projemiz kapsaminda ögrencilerimizde geri dönüsüm ve çevre bilinci olusturmayi, içinde yasadigimiz dünyayi daha temiz ve yasanabilir kilmayi, Avrupa ülkelerindeki iyi uygulamalari gelistirmeyi ve farkli kültürler arasinda dostluklar kurmayi amaçliyoruz.” dedi.
Hoca Ahmet Yesevi Ilkögretim Okulu Proje ekibini agirlamaktan dolayi memnuniyetini dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy yaptigi açiklamada, “Gelisen teknoloji, artan nüfus ve bilinçsizce yapilan uygulamalar neticesinde dünyamiz hizla kirlenmekte, dogal kaynaklar tükenmekte buna bagli olarak da sagligimiz ve gelecegimiz tehlike altina girmektedir. Bu nedenle geri dönüsüm dünyanin en önemli öncelikleri arasina girmistir. Bizden sonra gelecek nesillere temiz ve güzel bir dünya birakmak için toplumumuzda bu bilincin olusturulmasi hepimizin insanlik görevidir. Bu anlamli projeyi hazirlayan basta okulumuzun idareci ve ögretmenlerine, Müdürlügümüzün Avrupa Birligi ve Dis Iliskiler Birimine tesekkür ediyor, basarilar diliyorum” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284