HOKAF’tan Vefa Örnegi...

Hollanda’daki Karamanli hemserilerimize sosyal, kültürel, ekonomik, sportif vs. alanlarinda çalismalar yapmak için kisa bir zaman önce kurulan Hollanda Karamanlilar Federasyonu (HOKAF), vefa örnegi sergiledi.

 HOKAF’tan Vefa Örnegi...

Uzun yillar Hollanda’daki Karamanli hemserilerimize, Hollanda Karamanlilar Vakfi (HOKAV) Baskani olarak gönüllü hizmet eden ve geçen yil Türkiye’ye kesin dönüs yapan Ugur Sen, HOKAF tarafindan ‘Onursal Baskan’ ilan edildi.
Kisa süreligine Hollanda’ya gelen Ugur Sen için HOKAF tarafindan, Rotterdam Meram Zuid Restoran’da mini bir program düzenlendi. Programa HOKAF yönetiminin yanisira Ankara’dan hemserilerimiz Prof. Dr. Cemalettin Taskiran ve Dr. Ali Güler’de katildi.
HOKAF Baskani Mustafa Duyar, “Hollanda’daki hemserilerimize, gece-gündüz demeden, uzun yillar hizmet veren sevgili büyügümüz Ugur abiye, vefa borcumuzu ödemek adina kendisini federasyonumuzun onursal baskani ilan ediyoruz. Kendisine bundan sonraki yasaminda huzur ve mutluluk temenni ediyoruz.” dedi.
Ugur Sen ise, federasyonun bundan sonra Hollanda’da çok daha iyi projelere imza atacagindan asla süphe duymadigini, özellikle Hollanda’daki hemserilerimizin birlik ve beraberlik içinde olmalari tavsiyesinde bulundu.
Öte yandan, HOKAF Baskani Mustafa Duyar, 18.Mart günü Hollanda’da yapilan eyalet seçimlerinde, Zuid Holland Eyaleti’ne seçilme basarisi gösteren HOKAF Muhasibi Muzaffer Çetin ve Onursal Baskan Ugur Sen’e çiçek takdim etti.
Haber / Foto: Mehmet Ali Topcu
Rotterdam / Hollanda
 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284