Hollanda Bizbize’den Karaman’a Ziyaretler

Hollanda BizBize Karaman Vakfi yönetim kurulu üyeleri Ercan Uyrum, Nusret Öksüz ve Mevlüt Uzun, Karaman Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mustafa Toktay’a ziyarette bulundular.

 Hollanda Bizbize’den Karaman’a Ziyaretler

BizBize Karaman Vakfi heyeti, Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman ile birlikte Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu ziyaretinde Hollanda’daki hemserilerimizle bazi projeler hayata geçirmek, bu konuda Il Milli Egitim Müdürlügü ile ortak çalismak istediklerini söylediler.

Ziyarette, özellikle yaz tatilinde Hollanda’dan Karaman’a izine gelen gençlerimizin ve çocuklarimizin Karaman’i daha yakindan tanimalari için bir çalisma yapilmasi gerektigi hususunda fikir teatisinde bulunuldu.
BizBize Karaman heyetinin ziyaretinden son derece memnun kaldigini belirten Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, birlikte çalismanin Karaman için çok önemli oldugunu söyledi.
Öte yandan BizBize Karaman heyeti Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mustafa Toktay’i ziyaretlerinde, Hollanda’daki köy dernekleriyle birçok alanda birlikte hareket ederek Karaman’a faydali çalismalar yapma amacinda olduklarini belirttiler. Yaz aylarinda Karaman’a izine geldiklerinde fiyat artislarindan üzüntü duyduklarini belirten BizBize heyeti, bu konuda gereken hassasiyetin gösterilmesini istediler.
Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mustafa Toktay ise BizBize Karaman heyetinin istek ve sikâyetlerini ciddiye aldiklarini, bu konuda ellerinden geleni yapacaklari sözünü verdi. Samimi bir ortamda gerçeklesen ziyaret içilen çaylarla son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284