Huzurevi Sakinlerinden Vali Meral’e Ziyaret

Vali Fahri Meral, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü etkinlikleri kapsamında huzurevi sakinlerini makamında kabul etti.

Huzurevi Sakinlerinden Vali Meral’e Ziyaret

2 Ekim 2017 Pazartesi günü gerçekleşen ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Servet Türegün’ün de eşlik ettiği ziyarette, huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral, yaşlılarımızı böyle anlamlı bir günde konuk etmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Vali Meral, geçmişle gelecek arasında köprü görevi yaparak kültürel değerlerimizi yarınlarımıza taşımamıza yardımcı olan yaşlılarımızın hayatımızdaki en değerli varlıklarımız olduğunu belirterek, varlıklarıyla hayatımızı anlamlandıran ve bizleri geleceğe en güzel şekilde hazırlayan yaşlılarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapmak, onlara layık oldukları sevgi ve hürmeti göstermek toplum olarak hepimizin görevi olmalıdır dedi.

Yaşlılarımızın asla yalnız olmadıklarını ifade eden Vali Meral, her şeyin en güzeline layık olan yaşlılarımızın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü tebrik ediyor, sağlık ve huzur içerisinde geçecek bir ömür diliyorum dedi.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle gerçekleşen ziyaretin sonunda huzurevi sakinleri Vali Meral’in kendilerini kabul etmesinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284