Hz. Ebubekir Kiz Kur’an Kursunda Okuma Bayrami Yapildi

Il Müftülügü, merkez ve köylerde bulunan Kur’an Kurslarindaki denetim ve ziyaretlerini sürdürüyor.

Hz. Ebubekir Kiz Kur’an Kursunda Okuma Bayrami Yapildi
Geçtigimiz gün merkez Hz.Ebubekir Kiz Kur’an Kursunu ziyaret eden Il Müftüsü Nuri Degirmenci burada kursa gelir amaçli düzenlenen kermesin açilisini yapti.
Kur'an-i Kerimi okumaya baslayan ve ilk hatimlerini tamamlayan ögrencilerin okuma bayrami adi altindaki programina da katilan Il Müftüsü Degirmenci, ögrencilere su tavsiyelerde bulundu; “Kur’an-i Kerim Allah(c.c)’ in kelamidir. Onu ögrenen ve ögretenler ümmetin en hayirli kisileri arasindadir. Sizlerde bu gibi kurslara gelmek ve Kur’ani Kerimi ögrenmek istediginiz için, en hayirlilar arasina girmis bulunmaktasiniz. Geçmis yillara oranla çok daha iyi imkanlar içerisinde egitim aldiginizin bilincinde olarak, daha fazla çalisip, gayretli olmalisiniz. Kursun yatili gündüzlü kurallarina uyarak hocalariniza karsi saygida kusur etmemelisiniz. Ileriye dönük hafizliga çalisma hafiz olma planlarinizi bu günden yaparak, çaba ve gayretlerinizi bu yönde degerlendirmelisiniz.” dedi.
Programda emegi geçen kurs yöneticilerine ve ögrencilere tesekkür eden Il Müftüsü Nuri Degirmenci, kermesin açilisindan sonra kurstan ayrildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284