Içinizdeki Yetenegi Gençlik Merkezleri Ile Kesfedin

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezleri ile Il Milli Egitim Müdürlügü Halk Egitim Merkezlerinin is birligi ile açilan taki tasarim kurslari devam ediyor.

Içinizdeki Yetenegi Gençlik Merkezleri Ile Kesfedin

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezleri ile Il Milli Egitim Müdürlügü Halk Egitim Merkezlerinin is birligi ile açilan taki tasarim kurslari büyük küçük herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. Karaman Gençlik Merkezi binasinda ücretsiz olarak verilen kurslara katilim bir hayli yüksek olurken, özel çocuklarin da bu kurslardan faydalanmasi özel bireylerin topluma kazandirilmasi açisindan büyük önem tasiyor.
Devam eden kurslar hakkinda bilgi veren el sanatlari egitmeni Vahide Sezer, “ Kurslarimiz açildigi ilk günden itibaren büyük bir talep esliginde devam ediyor. Kurslarimiza öncelikli olarak igne tekniginin ögretilmesi il baslamaktayiz. Igne tekniginin hemen ardindan örgü, baglama, makroma, telli ve çivili taki yapimi teknikleri ile devam ediyoruz. Burada ki asil amacimiz genç bireylerimizin el becerilerini gelistirmek, beyin cimnastigi yapmalarini saglamak ve sabirli olmalarini ögretmek. 14-29 yas arasi tüm bireylerimizin katilabilecegi kurslarimizin sonunda kursiyerlerimize ise 232 saatlik taki tasarim sertifikasi vermekteyiz. Burada taki tasarimin tüm inceliklerini ögrenen kursiyerlerimiz hayatlarinin ileriki dönemlerinde becerilerini maddi kazanca dönüstürebilmektedirler” diye konustu.
Kurslarin eglenceli ve verimli bir sekilde devam ettigini belirten Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Kursiyerlerimiz degerli egitmenlerimizin yardimi ile hayal ettikleri takilari kendi el emekleriyle ortaya koyma firsati buluyor. Ayrica kursiyerlerimiz el becerilerini gelistirmenin yani sira hosça vakit geçirip hayata farkli bir pencereden bakabilme sansini yakaliyorlar. En önemlisi ise genç kursiyerlerimiz bir yandan yeteneklerini kesfederken diger yandan ögrendiklerini meslege de dönüstürebilme imkâni buluyor” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284