Iftar Yemekleri Yogunluk Kazanacak

Paylasmanin, kardesligin, vefanin, sükür ve ibadetin en yogun yasandigi ay olan Ramazan ayi nedeniyle düzenlenen iftar yemekleri ilimizde yogun sekilde yasanacak.

 Iftar Yemekleri Yogunluk Kazanacak

Haftanin ilk iftari 22 Temmuz Pazartesi aksami Ticaret ve Sanayi Odasi tarafindan verilecek. Demosan Otel’de gerçeklestirilecek olan yemegi ilimiz protokolü, sanayiciler ve Oda üyeleri katilacak.

23 Temmuz Sali günü Bifa Bisküvi, fabrikada çalisan personeliyle birlikte Birtat Lokantasinda iftarda bir araya gelecek.
23 Temmuz Sali günü bir diger iftar ise Il Gida Tarim ve Hayvancilik Müdürü Mehmet Öztiryaki tarafindan ilimizde görev yapan yazili ve görsel medya mensuplarina verilecek.
24 Temmuz Çarsamba günü Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi tarafindan organize edilen ve Milletvekilleri Lütfi Elvan, Mevlüt Akgün, Vali Murat Koca ve diger protokol üyelerinin katilacagi iftar yemegi Demosan Otel’de gerçeklestirilecek.
25 Temmuz Persembe günüyse Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi yine Demosan Otel’de bu kez saglik sektöründe çalisan personeliyle iftarda bulasacaklar.
25 Temmuz Persembe günü komsu ilimiz Konyalilarin Ankara’da kurduklari KONEVI Vakfi’da Kalaba Vadisi Keçiören Ankara’da Büyük Konya Iftarinda bir araya gelecek.
26 Temmuz Cuma günü Özel Gevher Hatun Koleji, okul binasinda ilimizde görev yapan basin mensuplariyla iftarda bir araya gelecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284