IHA’dan Vali Kahraman Ve Baskan Ugurlu’ya Ziyaret

Ihlas Haber Ajansi (IHA) Konya Bölge Müdürü Kenan Arvas Vali Süleyman Kahraman ve Belediye Baskani Kamil Ugurlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

IHA’dan Vali Kahraman Ve Baskan Ugurlu’ya Ziyaret
Ziyaretler kapsaminda IHA Bölge Müdürü Kenan Arvas’a IHA Konya Bölge Haber Müdürü Fatih Macit ile IHA Karaman Temsilcisi Mehmet Dagli’da eslik etti.
Konya Bölge Müdürü Kenan Arvas, Vali Kahraman’a ajansin yapisi ve çalismalari hakkinda bilgi vererek, IHA’nin dünyanin sayili ajanslarindan oldugunu belirtti. Türkiye’nin dört bir yaninda temsilciliklerinin yaninda, dünyada da 28 ülkede temsilciliklerinin oldugunu ifade eden Arvas, bilmenin, haberdar olmanin bir hak oldugunu vurgulayip, “Sizlerin yaptigi birbirinden degerli çalismalari, hizmetleri insanlara ulastirmak, onlari bu hizmetlerden haberdar etmek bizim için bir görev ve bir onurdur. Yaptigimiz haberlerden anliyoruz ki sizlerin sevgiyle, hosgörüyle, samimiyetle verdiginiz hizmetler karsiliginda Karaman her geçen gün biraz daha degisiyor, biraz daha gelisiyor ve yine sizlerin samimi hizmeti milletimizin takdirini kazaniyor”dedi.
Vali Kahraman’da ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, “Biz yaptiklarimizdan insanlarin haberi olsun istiyoruz; çünkü insanlarin haberi olmali ki hizmette, yatirimda belli bir seffaflik olsun. Bu açidan sizler büyük sorumluluklar tasiyorsunuz ve büyük bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bugün küresellesen dünyada iletisimin her geçen gün daha çok önem kazandigina sahit oluyoruz. Sizlerin bu noktadaki basarasi elbette ki milletimiz adina, ülkemiz adina bizleri sevindiriyor. Biz Karaman’i kendi yurdumuz, kendi evimiz biliyor, Karamanliyi kardesimiz bilerek hizmet ediyoruz. Amacimiz Karaman’i, Karamanliyi daha iyi noktalara tasiyabilmek. Karaman’in kendini anlatmasinda sizlerin emegi büyük. Bu noktada bizlere verdiginiz destegi her zaman önemsiyor ve en içten duygularla tesekkür ediyorum”dedi.
Daha sonra heyet Belediye Baskani Kamil Ugurlu’yu da makaminda ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284