IHH Temsilcileri, Projeye Destekleri Için Sultanoglu’na Tesekkür Ettiler

IHH Insani Yardim Vakfi’nin Karaman yetim birimi temsilcileri, “Her Sinifin Yetim Bir Kardesi Var” projesine verdigi destekten dolayi Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’na tesekkür ziyaretinde bulundular.

IHH Temsilcileri, Projeye Destekleri Için Sultanoglu’na Tesekkür Ettiler

IHH Insani Yardim Vakfi’nin, Milli Egitim Bakanliginin da destegiyle geçtigimiz yil tüm yurt genelindeki okullarda baslattigi “Her Sinifin Bir Yetim Kardesi Var” projesiyle ilgili bilgilendirmenin yapildigi ziyarette, proje kapsaminda ilimizdeki 19 okuldan 28 yetim sponsorluguna basvuru yapildigi belirtildi. Toplamda sponsor olunan yetim sayisi 47 bine ulasti.
Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, milletimizin yardimlasma konusundaki duyarliligini köklü medeniyetimizden aldigini söyleyerek bu noktada IHH ve diger sivil toplum kuruluslarinin, gerçeklestirdikleri faaliyetlerle insanlik için önemli adimlar attigini vurguladi. Sultanoglu, ögrencilerin bu projeyle küçük yastan itibaren hiç görmedigi insanlara el uzatarak paylasmanin mutlulugunu ögrenmis olduklarini söyledi.
Projenin gerçeklestirilmesinde emegi geçen vakif yetkililerine, ögretmen ve ögrencilere tesekkür eden Il Müdürü Asim Sultanoglu, ziyaretten duydugu memnuniyeti belirtti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284