İHH’nın Acil Yardım Tırları Yola Çıktı

Ramazan ayının gelmesiyle “Merhamet Aylarında Rahmet Ol” sloganıyla düzenlenen un ve acil yardım kampanyasında toplanan yardımlar, 15 Mayıs 2018 Salı günü kılınan öğle namazının ardından dualar eşliğinde 15 Temmuz Aktekke Meydanı’ndan yola çıktı.

İHH’nın Acil Yardım Tırları Yola Çıktı

15 Temmuz Aktekke Meydanı’nda düzenlenen yardım kampanyasına: Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Musa Sarı, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.
Zeytin Dalı Operasyonuyla özgürleştirilen Afrin ve Doğu Guta’dan tahliyelerin ardından çadır kentlere yerleştirilen ihtiyaç sahiplerine yönelik Karaman Sivil Toplum Kuruluşları birlikteliği ile düzenlenen yardım kampanyasında toplanan 2 tır un ve 1 tır bebe bisküvi, süt, kek, makarna, pirinç, şeker ve bakliyat çeşitlerinden oluşan gıda malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gönderildi.
Yardım Kampanyasında Filistin Unutulmadı
ABD Büyükelçiliğinin Küdüs’e taşınmasıyla başlayan olaylarda şehit edilen Filistinli ümmet kardeşlerimiz için gıyabi cenaze namazı kılınırken, yaralananlar için dualar edildi.
Bir vatandaş elindeki İsrail bayrağını önce yere atıp üzerine basarak “Kahrolsun İsrail”sloganı attı ve İsrail bayrağını yakarak tepkisini gösterdi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284