İKEV Karamanevi’nin Kullanım Alanı Genişletildi

İstanbul Karamanlılar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından İstanbul Bakırköy Adliyesi karşısında yaptırılan ve geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan ikiz binalardan oluşan Karamanevi’nin kullanım alanı genişletildi.

İKEV Karamanevi’nin Kullanım Alanı Genişletildi

Geçtiğimiz hafta sonu Karamanevi’nde gerçekleştirilen Teras açılışı ve merhum Necdet Başar anısına düzenlenen kahvaltı ve öğle yemeğine Milli Eğitim eski Bakanlarından hemşerimiz Ömer Dinçer, Devlet eski Bakanı Fikret Ünlü ile İstanbul’da yaşayan çok sayıda Karamanlı katıldı.

İKEV Başkanı Suat Yıldırım “4-5 ay süren terasımızın inşaatını tamamlayarak bugün hizmete açıyoruz. İnşallah beğeniliriz. Dış tarafta da bir takım değişiklikler yapmayı da düşünüyoruz. Vakfımıza katkı veren, bağış yapan bütün sevgili dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Merhum Necdet Başar’ın oğlu İKEV Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Başar’da, “Aslında burada teras açılışımız için bulunmaktayız. Biz bunu yine bir büyüğümüzle babamızı anma olarak sizlerin bir hayır duasını almak amacıyla ona ithaf ettik. Bize bu imkanı veren Vakıf başkanımıza ve yönetimimize Başar ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz. Burada olmaktan, Karamanlı olmaktan çok mutluyuz. Biz İKEV’i kalbimize yazdık hem şahıs olarak hem aile olarak. İKEV bizim için büyüklerimizden aldığımız mirastır. Sayın Bakanımız Ömer abimizden, onursal başkanımız Suat Sözer’den, rahmetli Ahmet Büyükemre’den, Haluk Tuncel’den, İhsan Duru’dan, Mehmet Aydemir’den, halen birlikte çalıştığımız İbrahim Togay Işık başkanımdan hepsinin bu vakıfta unutulmaz hizmetleri var. Bizim burada gördüğünüz alanla birlikte artık inşaatımız tamamlandı. İnşaatımızın tamamlanmasıyla birlikte bizlerde sizlerle daha fazla birlikte olmak için sosyal paylaşımlarımızı artırma imkanımız oldu. Bununla birlikte ilki bugün Necdet Başar anısına yapılan ve üç yıldır sürdürdüğümüz vakfımıza katkıda bulunan değerli büyüklerimize katkıda bulunanlar adına yaptığımız organizasyonlardan ikincisi Kırnaz ailesi adına, üçüncüsü ise Vakıf binamızın en büyük bağışçılarından Vakfımıza ismi veren A ve B blok olarak Orman ailesi adına düzenlenecektir” dedi.

İKEV Onursal Başkanı Suat Sözer’de, “Karamanevi tamamlanan bu teras ile daha da geniş kullanım alanına sahip olacak. Bu teras vakfın büyük bir ihtiyacını karşılayacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından etkinlik saç böreği, batırık, arabaşı ikramıyla devam etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284