Ikinci Istasyon Caddesi Yenileniyor

Karaman Belediyesi, sehrin en islek caddelerinden birisi olan ikinci istasyon caddesi düzenleme çalismalarina basladi. Çalismalar tamamlandiktan sonra ikinci istasyon caddesi daha modern ve estetik bir görünümüme kavusacak.

 Ikinci Istasyon Caddesi Yenileniyor

Karaman Belediyesi, Yunus Emre Caddesi, Yeni Minare Caddesi ve Ibrahim Bey Caddesi düzenlemelerinin ardindan, simdi de Ikinci Istasyon Caddesi'nde kapsamli bir yenileme çalismasi baslatti.

Çalismalar hakkinda detayli bilgiler veren Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan sunlari kaydetti; " Modern sehircilik anlayisimizin en önemli göstergelerinden birisi olan cadde düzenlemelerine devam ediyoruz. Yeni Minare, Yunus Emre ve Ibrahim Bey Caddelerinden sonra simdi de Ikinci Istasyon Caddesi üzerinde çalismalarimizi baslattik. Çalismalar kapsaminda, özellikle 35-40 yildir eskimis, yipranmis ve neredeyse ihtiyaca cevap veremez hale gelmis içme suyu hatlarini yenileyecegiz. Kanalizasyon hatlarini ve yagmur suyu ishale hatlarini da tamamen yenileyecegiz. Alt yapi çalismalari tamamlanmasinin hemen ardindan,cadde üzerine kalitesi yüksek sicak asfalt serecegiz. Ayrica kaldirimlara, modern bir görünüme sahip andezit taslar döseyecegiz. Yine kaldirimlarda görme engelli kardeslerimizin rahat ulasimini saglayacak hissedilebilir özel taslar döseyecegiz. Son olarak cadde üzerine modern aydinlatma sistemleri yerlestirecegiz. Çalismalarimizi yaklasik iki ay gibi kisa bir sürede bitirmeyi hedefliyoruz"
Sirada Molla Fenari ve Imaret Caddesi Var
Cadde düzenleme ve alt yapi yenileme çalismalarinin devam edecegini söyleyen Baskan Çaliskan; " Ikinci Istasyon Caddesi düzenlemesinin yani sira kisa süre içerisinde Molla Fenari ve Imaret Caddelerini de ayni sekilde düzenleyecegiz. Molla Fenari ve Imaret Cadde düzenlemesi projelendirme çalismalari tamamlandi." dedi.
Baskan Çaliskan; "Karaman'da Hizmet Gitmemis Tek Bir Mahalle Kalmayacak"
"Karamanli her seyin en iyisine layiktir" diyen Baskan Çaliskan; " Halkimizin modern, rahat ve huzurlu bir sehirde yasam sürmeleri için gayret gösteriyoruz. Çalismalarimiz sadece sehir merkezi ile sinirli degil. Sehir genelinde asfaltlama, kaldirim, içme suyu ve yagmur suyu hatti çalismalari yürütecegiz. Bizler bu sehrin hizmetkâriyiz. Karaman'da hizmet gitmeyen tek bir mahalle kalmayacak." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284