Ikiz Kardeslerin Büyük Basarisi

Taekwondo Liseler Arasi Türkiye Sampiyonasinda derece alan Karaman Spor Lisesi ögrencileri, Okul Müdürü Ismail Dogan ve Ümit Süleyman Büyüktekin esliginde Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu ziyaret ettiler.

Ikiz Kardeslerin Büyük Basarisi

Adiyaman’da düzenlenen liseler arasi taekwondo sampiyonasina katilan milli sporcu Selçuk Akbas ve Selahattin Akbas kardesler sampiyonada üçüncü ve dördüncü gelerek ilimizi basariyla temsil ettiler. Okul Müdürü Ismail Dogan, milli sporcularin basarilari ile ilgili bilgiler vererek Spor Lisesinin birçok spor dalinda basarilara imza attigini, bu nedenle spor dallarinda basarili, spora gönül vermis ilkögretim ögrencilerini okullarina beklediklerini kaydetti.
Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu bir aileden iki basarili sporcu yetismis olmasinin takdire sayan oldugunu, ikiz kardeslerin basarisinda birbirine sagladigi desteklerin önemine vurgu yapti. Ayrica Il Müdürü Sultanoglu, Spor Lisesinin diger branslarda kazandigi basarilarla ilimiz ve ülkemiz adina örnek olusturacak büyük adimlar attigina degindi.
Ziyaret dolayisiyla memnuniyetini belirten Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, milli sporculari tebrik ederek basarilarinda emegi olan idareci ve ögretmenlerine tesekkür etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284