Il Genel Meclisi Balkanlar Ziyaretinden Döndü

30 Ekim 4 Kasim 2013 tarihleri arasinda Gorazde belediye baskaninin daveti üzerine balkanlara giden Il Genel Meclisi Karaman’a döndü.

Il Genel Meclisi Balkanlar Ziyaretinden Döndü
Gorazde belediye baskanini ziyaret eden Karaman ve Konya heyetleri memnuniyetlerini dile getirdiler.
Ziyarette konusma yapan Gorazde belediye baskani Türklerin kendilerini devamli ziyaret etmelerini talep etti. Çünkü Türklerin ziyaretleri bizim düsmanlarimiza korku veriyor. Bizlere de cesaret veriyor. Türk halkinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kendilerine yapmis oldugu yatirimlardan memnun olduklarini dile getirdiler.
Ziyarette konusma yapan Karaman Il Genel Meclis Baskani Mustafa BAYIR Türk halkinin gönlünde Saraybosna’nin ve Gorazde’nin ayri bir yeri oldugunu, Türk halki olarak her zaman Osmanli bakiyesi topraklara sahip çikacaklarini dile getirdi. Gorazde belediye baskanini Karaman’a davet etti.
Ayrica heyet Saraybosna’yi ziyaret ederek efsane lider Aliya Izzet Begovic’in kabrini ve sehitligi ziyaret ederek, Fatihalar okundu.
Daha sonra Mostar, Karadag Cumhuriyeti, Arnavutluk, Kosova, (Üsküp) Makedonya ziyareti yapilarak, Manastira geçilerek Atatürk’ün ilkokulu okudugu okul heyet tarafindan ziyaret edildi. Seref defterini Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir imzaladi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284