İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi.

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi

17 Ekim 2017 Salı günü saat 15.30’da Vali Meral başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcıları İsmail Hakkı Çınarsoy, Hacı İbrahim Türkoğlu, Dr. Sezer Işıktaş, Ayrancı Kaymakamı Vali Yardımcısı Vekili Mustafa Türkcan ile il idare şube başkanları katıldı.

Geniş bir katılımla gerçekleşen toplantıda il idare şube başkanlarına seslenen Vali Meral, toplantıda yaptığı konuşmada kurumlar arasındaki işbirliği ve koordinasyonun önemine dikkat çekti.

İlimizin proje konusunda daha üretken olması gerekir diyen Vali Meral, proje üretme konusunda kurumlarda yaşanan sorunların koordine yoluyla müzakere edilmesi gerektiğini belirterek, koordinasyon gerektiren konularda bürokrasiyle sistemi iyi çalıştırarak hukuki alt yapı sorunlarının çözülmesi ve ilimizin gelişimine ve dönüşümüne katkı sağlayacak projelerin üretilmesi gerektiğini söyledi.

Proje konusunda Mevlana Kalkınma Ajansı ve KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı projelerinin takibinin yapılmasını isteyen Vali Meral, teknik altyapı ve personel konusunda yaşanan mevcut sıkıntıların en kısa süre içerisinde giderilmesi için bir proje ekibin oluşturulması gerektiğini ifade etti. Yapılan yatırım ve proje hangi kurumu ilgilendiriyorsa sorumluluğunu o kurumun üstlenmesi gerekir diyen Vali Meral, proje üretiminde birim sorunlarının koordinasyonunda yüz yüze görüşülmesinin daha sağlıklı olacağını söyledi.

Vali Meral, vatandaşlardan gelen taleplerin yerinde ve zamanında değerlendirilerek en kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulmasını isterken, yapılan bazı işler nedeniyle kamuda şikâyet edilen konular olduğunu belirterek kamu görevlileri olarak vatandaşlarımıza hizmetin gereği ne ise onu yapmamız gerekiyor dedi.

Toplantı, il idare şube başkanlarının görüş ve öneriyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284