İl Merkezinde 40 İlçelerde 18 Mahalle Bekçisi Göreve Başladı

Merkez ve ilçelerde asayiş ve güvenliğin sağlanmasına katkı sağlayacak olan çarşı ve mahalle bekçileri eğitimlerini tamamlayarak yeni görevlerine başladı.

İl Merkezinde 40 İlçelerde 18 Mahalle Bekçisi Göreve Başladı

01 Mart 2019 Cuma günü Yunus Emre Karakolunda düzenlenen törende İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar’dan bekçilik teşkilatı hakkında bilgiler alan Vali Fahri Meral, mesleklerine yeni başlayan bekçileri tebrik ederek ilimiz için hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Vali Meral, emniyet bünyesine katılarak emniyet teşkilatına güç katacak olan bekçilerin görevlerini layıkıyla yerine getireceklerine olan inancını belirtti. Çarşı ve mahalle bekçiliğinin önemine vurgu yapan Vali Fahri Meral, bugün itibariyle görevlerine başlayacak olan bekçilerin önleyici çalışmalarıyla emniyet mensuplarının iş yükünü hafifleteceğini, bununla birlikte suçların önlenmesi, mağduriyetlerin giderilmesi ile asayiş ve güvenliğin sağlanmasına önemli katkılar sağlayacağını söyledi.
 Vali Meral, ilimize 70 bekçi kadrosunun tahsis edildiğini ve bugün itibariyle il merkezinde 40, ilçelerde ise 18 bekçinin görevlendirildiğini belirterek, düzenlenen törenle görevlerine başlayan çarşı ve mahalle bekçilerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Anafartalarokuluaylebirlikbaskanialicimen
Anafartalarokuluaylebirlikbaskanialicimen - 5 yıl Önce

Bekcilerimizekaranimizinguvencesiicinhayirliolsun

SIRADAKİ HABER

banner284