Il Müdürü Kisacik, Spor Tesislerinde Incelemelerde Bulundu

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, ilçelere bir dizi ziyaret gerçeklestirerek spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

 Il Müdürü Kisacik, Spor Tesislerinde Incelemelerde Bulundu

Geçtigimiz günlerde göreve baslayan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ve Sube Müdürü Aslan Yildiz, ilçelere bir dizi ziyaret gerçeklestirerek, müdürlüge bagli spor tesislerinde incelemelerde bulundu. Çalismalar hakkinda tesis sorumlularindan bilgi alan Kisacik, varsa eksikliklerin giderilmesi konusunda talimat verdi.

Ermenek’te yapimi düsünülen Gençlik Merkeziyle ilgi yer konusunda incelemelerde bulunan Kisacik, Ermenekli geçlerin bos zamanlarini degerlendirmek ve kötü aliskanliklardan korumak üzere faaliyet gösterecek Gençlik Merkezlerinin daha etkin kullanilmasi ve verimliligi arttirilmasi ile ilgili çalismalarda bulunacaklarini belirtti. Ermenek ve Basyayla’da gençlerle bir araya gelen Kisacik, gençlerin sorunlarini dinledi. Sporun ve Gençlik Merkezlerinin hedef kitlesinin gençler olduguna dikkat çeken Kisacik sözlerine söyle devam etti, “Amacimiz gençleri tesislere ve Gençlik Merkezlerine çekerek onlari sokaktaki tehlikelerden uzak tutarak sosyal bireyler yetistirmektir. Bu noktada da gençlerin düsünceleri bizim için oldukça önemlidir, onlarin talepleri dogrultusunda çalismalarimiza yön vermekteyiz” dedi.
Incelemeler esnasinda ilçe kurum ve kuruluslara da ziyarette bulunan Kisacik, Vali Murat Koca ve Garnizon Komutani Jandarma Kidemli Albay Mustafa Akis'i, Ermenek'te devam eden madencilerimizi kurtarma çalismalarinda ziyaret etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284