Il Müdürü Kisacik’tan Anlamli Ziyareti

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Karaman Merkez Huzurevine bir dizi ziyaret gerçeklestirdi.

Il Müdürü Kisacik’tan Anlamli Ziyareti

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürü Vedat Akyar, Gençlik Merkezi Liderleri, üye ve gönüllüleri Karaman Merkez Huzurevine bir dizi ziyaret gerçeklestirdi.
Huzurevi ziyaretinde Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllüleri huzurevi sakinlerine karanfil vererek, meyve suyu ve pasta ikram ettiler. Bu anlamli ziyarette yaslilarin ellerini öpen gençler "Huzurevinde yasayan yaslilarimizin biraz olsun yanlarinda olmak istedik. Yüzlerinde görmüs oldugumuz bir tebessüm bile görülmeye degerdi" diyerek onlarla olmanin anlamli ve duygusal anlarini yasadilar.
Yaslilarin bir gün degil her gün hatirlanmasi gerektiginin altini çizen Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik; Kültürel mirasimizin tasiyicisi ve bu mirasin gelecek nesillere aktarilmasi görevini üstlenen yaslilarimiz; Türk toplumundaki degisim gelisimle beraber tarihimize taniklik eden en kiymetli hazinelerdir.
Huzur evi sakinlerine elimizden geleni esirgemeyecegiz, bu insanlar toplumun bizlere birer emanetidir, emanete sahip çikacagiz dedi. Bu nedenle her firsatta onlarin bilgi, tecrübe ve görgülerinden istifade etmemiz gerekmektedir. Her insanin yaslanacaginin bilinci ile yaslilarimizi anlamaya çalismali ve yanlarinda oldugumuzu hissettirmeliyiz. Yaslilarimiza gösterecegimiz sevgi ve saygi, hayata güvenle bakmamizi saglayacak ve gelecek kaygilarimizi azaltacaktir. Unutmamaliyiz ki; bir gün bizler de onlarin yerlerini alacagiz. Yaslilarimizi yalnizca özel günlerde degil her zaman onlarin ellerini öpmeye kosmaliyiz." dedi.
Ziyaret, Gençlik Merkezi üyelerinin düzenledigi def gösterisinin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284