İlimiz Ticaret Borsası Beştepe’de Düzenlenen Ödül Törenine Katıldı

İlimiz Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Baştuğ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde Beştepe’de gerçekleştirilen İstihdam Şurası ve Milli İstihdam Seferberliği Ödül Törenine katıldı.

İlimiz Ticaret Borsası Beştepe’de Düzenlenen Ödül Törenine Katıldı

Çok sayıda şirket ve kuruluşun istihdama yaptıkları katkılardan dolayı ödül aldığı programa ilişkin açıklamada bulunan Başkan Baştuğ, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde başlatılan istihdam seferberliğine katkı sağlayan herkesi kutluyorum. Cumhurbaşkanımızın yaptığı çağrı, iş dünyamızca benimsenmiş ve bugüne kadar 1 buçuk milyon yeni istihdam rakamına ulaşılmış, Türkiye’de çalışma hayatına katılan kişi sayısı artmıştır. İstihdam Seferberliğinin hedefe ulaşması önemlidir” dedi.

İstihdamın artırılması ve nitelikli çalışan sayısının fazlalaşması için çalışmalara ara verilmeden devam edilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Baştuğ, “Karaman Ticaret Borsası olarak, girişimcilik ve dış ticaret eğitimlerimizi yürütmekteyiz. 2018 yılında da bu çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” şeklinde konuştu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284