Ilimizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayrami Coskusu

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilisinin 95.yildönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayrami tüm yurtta oldugu gibi ilimizde de büyük bir coskuyla kutlandi.

Ilimizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayrami Coskusu

Yunus Emre Kapali Spor Salonunda gerçeklestirilen kutlama programina Vali Murat Koca, Garnizon Komutani J. Kd. Alb. Mustafa Akis, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, daire müdürleri, ögrenciler ve vatandaslar katildi.
Vali Ali Akan Ilkokulu ögrencileri tarafindan hazirlanan kutlama programi saygi durusunda bulunulmasi ve istiklal marsinin okunmasiyla baslarken Okul Müdürü tarafindan günün anlam ve önemine dair bir konusma yapildi.
Konusmalarinin ardindan Vali Ali Akan Ilkokulu ögrencileri tarafindan siirlerin okunmasi, halk oyunlari ve müzikal gösterilerin sergilenmesinin ardindan 23 Nisan haftasi nedeniyle düzenlenen kompozisyon, resim ve siir yarismalarinda dereceye girenlere Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafindan ödülleri verildi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlama programi okul ögrencilerinin birlikte sergiledigi müzikal gösteri ile sona erdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284