Ilimizde Müteahhitler Birligi Kuruldu

Ilimizde insaat müteahhitleri, karsilastiklari sorunlari birlik içinde çözmek amaciyla, Karaman Müteahhitler Birligi`ni kurdular.

Ilimizde Müteahhitler Birligi Kuruldu
Müteahhitlerin birçok sorunla karsilastigini ve bu sorunlarin birlik içinde çözülebilecegini düsündükleri için 'Karaman Müteahhitler Birligi'ni' kurduklarini kaydeden Birlik Kurucu Baskani Muharrem Aydin, "Karaman Müteahhitler Birligi'ni kurmamizin amaci, güç birligi yaparak yasadigimiz sorunlari el birligi içinde çözmek. Insaat müteahhitligi isi, 400 kalem mali ve üreticisini ilgilendirmektedir. Çok kapsamli bir alan olan insaat müteahhitleri sayesinde, binlerce kisi istihdam olmaktadir. Böyle büyük ve istihdam saglayan bir toplulugun, mutlaka güç birligi yaparak sorunlarin üstüne gitmesi gerekir. Ayrica birligimiz sayesinde, belediye, vergi dairesi, SSK, il sivil savunma müdürlügü ile de birebir iliski içinde olup, bu kurumlarla olan meselelerimizi tüzel kisilik olarak çözmeyi hedefliyoruz. Yine bizleri yakindan ilgilendiren Müteahhitlere hizmet ve ürün saglayan kisi ve firmalar ile iyi iliskiler içinde saglikli hizmet alip olabilecek her türlü problemlerimizi çözmeye çalisacagiz. Belediyemizle olan iliskilerimizde de, ortak çözümler üretip sehrimizin güzellesmesinde üzerimize düsen görevi yapmaya gayret edecegiz. Tüm insaat müteahhitlikleri arkadaslarimizin problemlerinde yaninda olacagiz. Birlik olarak üzerimize düsen görevi yapmaya haziriz" dedi.
Ilk seçimini geçtigimiz gün yapan ve 3 yil süreyle görev yapacak olan Müteahhitler Birligi Yönetimi su isimlerden olustu.
"Yönetim Kurulu, Birlik Baskani: Muharrem Aydin, Üyeler; Fevzi Baynal, Fehmi Boz Burhan Kara, Selehattin Türkben
Yönetim Kurulu Yedek Üyelikler: Mehmet Yavuzaslan, Recep Ülker, Sami Güzel, M.Ali Koçak, Riza Koçak
Denetim Kurulu: Sabri Güzel, Muammer Töplek, Ömer Arslan
Denetim Kurulu Yedek Üyeler; Yüksel Atik, Hüseyin Coskun ve Fatma Nur Koca

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284