Ilimize Bir Okul Daha Kazandiriliyor

Egitime Yüzde Yüz Destek kampanyasi kapsaminda Küçüker Insaat Sirketi Sahibi Ali Küçüker ile imzalanan protokol çerçevesinde Piri Reis Mahallesine ilkokul yapilacak.

 Ilimize Bir Okul Daha Kazandiriliyor

Valilik makaminda taraflar arasinda imzalanan protokol dogrultusunda 82.Yil Hastanesi bitisigine yapilacak olan 21 derslikli okulun hizmet alani Piri Reis Ilkokulu ve Mümine Hatun Ortaokulu olacak.

Valilik makaminda gerçeklestirilen protokol imza törenine Vali Murat Koca’nin yani sira hayirsever isadami Ali Küçüker, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu ve yardimcilari katildi.
Vali Murat Koca imza töreninde yaptigi konusmasinda, “Ilimizde egitime devlet tarafindan yapilan yatirimlarin yani sira özel sektöründe destek vermesi bizleri son derece mutlu ediyor. Egitime yapilan yatirim gelecege yapilmis yatirimdir. Hayirsever vatandasimiz Ali Küçüker’e ve katki saglayan herkese tesekkür ediyorum” dedi.
Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’da gelecegimizi olusturacak egitimli bireylerin yetismesinde toplum olarak hepimize sorumluluklar düstügünü vurgulayarak bu konuda sanayici ve is adamlarimizin üzerlerine düseni yerine getirdiklerini söyledi.
Vali Murat Koca ve Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, yeni yapilacak olan okul için arsanin egitim ögretime kazandirilmasinda büyük payi olan Nusrettin Atis’a ve okulun yapimini üstlenen hayirsever is adami Ali Küçüker’e tesekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284