Ilimizin Sorunlari Ve Yatirimlari Tartisildi

Ilimizde iktidar ve muhalefet partilerin temsilcileri düzenlenen toplantida bir araya gelerek yapilan yatirimlar ile sorunlari tartisti.

Ilimizin Sorunlari Ve Yatirimlari Tartisildi

Il Genel Meclisi Baskani Mustafa Bayir’in ev sahipliginde bir otelde gerçeklesen toplantiya AK Parti Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün, Belediye Baskani Kamil Ugurlu, AK Parti Il Baskani Kerim Dereli, CHP Il Baskani Ahmet Ertugrul, MHP Il Baskani Ismet Hatipoglu ile Saadet Partisi Il Baskani Saban Sahin ve partilerin merkez ilçe baskanlari ve basin mensuplari katildi. Milletvekili Lütfi Elvan toplantida yaptigi konusmada, biraraya gelmelerinin tek sebebinin Karaman’a hizmet oldugunu söyledi. Milletvekili Elvan, "Karaman’in her tarafi adeta santiyeye dönmüstür. Bizler iktidar partisinin bir milletvekilleri ve temsilcileri olarak Karaman’a hizmet etme noktasinda elimizden gelen çabayi gösteriyoruz. Tabii ki, bu hizmetleri yaparken gözden kaçirdigimiz seyler oluyor. Burada bulunan muhalefet partilerimizin temsilcilerinin yapilan ve yapilacak hizmetlerde bizlere verecekleri fikirler ile kendi düsünceleri bizim için çok önemlidir" dedi.
CHP Il Baskani Ahmet Ertugrul’da, Karaman’a yapilacak Piri Reis Vadisi ile Aktekke Kent Meydani projesinin güzel bir proje oldugunu söyledi. Muhalefet partisi olarak zaman zaman belediye hakkinda açiklamalar yaptiklarini da vurgulayan Ertugrul, “Biz muhalefet partisiyiz iyi yapilani alkislar kötü yapilani da elestirmek zorundayiz. Karaman’da tüm partiler arasinda iyi bir dostluk bulunmaktadir. Hepimizin amaci Karaman’a hizmet etmektir. Bizler Karaman’a yapilacak her türlü yatirimi ve hizmeti sonuna kadar destekçisiyiz" diye konustu.
Yaklasik 5 saat süren toplantida söz alan iktidar ve muhalefet partilerin temsilcileri Karaman’a yapilan yatirim ve yapilacak olan yatirimlari konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284