Ilk Iftar Sofrasi Tapucakta Kuruldu

Karaman Belediyesi’nin her yil Ramazan Ay’inda düzenli olarak tertip ettigi “Iftar Sofralari”nin ilki Topucak Meydani’nda kuruldu. Iftar Sofralarina vatandaslarin ilgisi oldukça yüksek.

Ilk Iftar Sofrasi Tapucakta Kuruldu

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler tarafindan tertip edilen ve bu yil ilki Topucak Meydan’inda kurulan iftar sofrasina Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, esi Hanimefendi Serife Çaliskan, Karaman Milletvekilleri Recep Konuk, Recep Seker, Ak Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, Belediye Meclis Üyeleri ve Topucak, Koçakdede, Sekiçesme, Sakabasi Mahalleleri’nden çok sayida vatandas katildi.
Ramazan Ayi’nin huzur ve bereketini hep birlikte yasiyoruz” diyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: “ Vatandaslarimizla bu Ramazan Ayi’nda da ayni sofra etrafinda ekmegimizi paylasiyoruz. Gördügünüz üzere bu sofrada küslük yok, darginlik yok, bu sofrada birlik ve beraberlik var, bu sofrada kardeslik var. Zengin ve gariban, genç ve yasli, memur ve isçi herkes bu sofra etrafinda bir araya gelerek bu mübarek ayi huzur ve kardeslik içerisinde idrak ediyoruz. Tüm halkimizi bu güzel iftar sofralarinda birlikte olmaya davet ediyorum. Kapimiz açiktir girene, lokmamiz helaldir yiyene” dedi.
“Ramazan’in 2. Gününde Ömer Demirci Sahne Aldi”
Ramazan Etkinliklerinin ikinci günü aksaminda ise ilahi sanatçisi Ömer Demirci sahne aldi. Bu aksam ise halkin ilgiyle ve begeniyle takip ettigi ilahi sanatçisi Sedat Uçan sahne alacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284