İmam Hatip Okulları Platformundan Vali Tapsız’a Ziyaret

Vali Süleyman Tapsız, İmam Hatip Okulları Platformu Türkiye Koordinatörü ve üyelerini makamında kabul etti.

İmam Hatip Okulları Platformundan Vali Tapsız’a Ziyaret

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Merkez Valisi ve Koordinatör Abdulkadir Yazıcı, Türkiye Koordinatörü Zeynel Önal, İl Koordinatörü Nurullah Koçak katıldı.

Ziyarette, Türkiye Koordinatörü Zeynel Önal, platformun kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında Vali Tapsız’a bilgiler vererek, gayelerinin milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanını ve milletini seven, erdemli ve faziletli bireyler yetiştirmek olduğunu dile getirdi.

Vali Tapsız’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hem İslami hem de pozitif ilimler konusunda eğitim veren İmam Hatip okullarının önemli bir işlevi yerine getirdiğini söyledi.

İmam Hatip Okulları Platformu Toplantısı Yapıldı

Valilik ziyaretinin ardından Vali Süleyman Tapsız’ın katılımıyla İmam Hatip Okulları Platformu Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi

Geniş bir katılımla gerçekleştirilen toplantıya; Vali Tapsız, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan,  Merkez Valisi ve Koordinatör Abdulkadir Yazıcı, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, İmam Hatip Okulları Platformu Türkiye Koordinatörü Zeynel Önal, vali yardımcıları, kaymakamlar, daire amirleri, ilçe belediye başkanları ile eğitim alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantının içeriği ve hedefine yönelik olarak platform üyeleri tarafından katılımcılara bir sunum yapıldı. Sunumun ardından bir konuşma yapan Vali Tapsız, ülkemizin ve ilimizin eğitim açısından geldiği son noktayı değerlendirdiği toplantının hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulunarak, ülkemizin geleceğini şekillendirecek faydalı insanlar yetiştirmeyi hedef edinen İmam Hatip Okullarının gelişimine katkı vermesi beklenen toplantının verimli geçmesi temennisinde bulundu.

Toplantı, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284