İngilizce Dil Eğitim Kurs Kayıtları Başladı

Karaman Gençlik Kulübü Derneği tarafından, 2017-2018 dönemi içerisinde yetişkinlerin, gençlerin ve çocukların boş zamanlarını değerlendirmek, kişisel gelişimlerine ve dil becerilerine katkı sağlamak için her dönem olduğu gibi bu dönem de İngilizce Dil Eğitimi kursu açılacak.

İngilizce Dil Eğitim Kurs Kayıtları Başladı

Bu yaz 2 farklı çocuk grubu oluşturulacak. İlk grup ilköğretim 1. 2. 3. sınıfa geçen çocuklar için, 2. grup ise 4. 5. 6. 7. 8. sınıfa geçen çocuklar için olacak.

İlk grup ilköğretim 1. 2. 3. sınıfa geçen çocuklar için açılacak olan kursta görsel, işitsel materyaller kullanılarak ders yapılacak. Mekân dışı aktiviteler, takım çalışmaları ve oyunlarla öğrenmeye ağırlık verilecek. Kâğıt kalem ile yazılı dersler yapılmayacak.

2. grup ise 4. 5. 6. 7. 8. sınıfa geçen çocuklar için açılacak kursta görsel, işitsel materyaller kullanılarak ders yapılacak. Mekân dışı aktiviteler ve oyunlarla öğrenmeye ağırlık verilecek. Ayrıca çocukların İngilizce yazma ve okuma becerilerini geliştirecek şekilde dersler işlenecek.

Her iki çocuk grubu İngilizce Dil Eğitimi kursları hafta sonu ve toplamda haftada 4 ders saati olacak. Kurs 3 ay sürecek ve kurs boyunca toplamda 60 ders saati ders yapılacak.

İngilizce konuşabilen alanında deneyimli öğretmenler eşliğinde bu dönem yetişkin grubu dersleri 3 ay sürecek olup toplamda 100 ders saati şeklinde olacak. Lise dengi ve üzeri yaş grubu kayıt yaptırabilecek.

Ders boyunca görsel, işitsel, yazma ve okuma becerilerini geliştirmeyi hedefleyen İngilizce Dil Eğitimi kursunda, Grammer derslerinden daha çok konuşma becerilerini geliştirmeye yönelik dersler ön planda olacak. Klasik "Anlıyorum ama konuşamıyorum."gibi söylemleriniz kurs bitiminde son bulacak.

Kursu başarıyla tamamlayan öğrenciler Başarı Sertifikası ile ödüllendirilecek ve Avrupa standartlarında geliştirilen Europass Dil Pasaportuna sahip olacaklar.

Kurslara kayıtlar 11 Eylül Pazartesi gününden itibaren başladı. 9 Ekim Pazartesi ise tüm gruplar için kurslar başlayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284