İrfan Ataseven Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Yazdığı Mektuplar Askerlere Moral Oldu

Karaman İrfan Ataseven Anadolu Lisesi öğrencileri Hakkâri’de Otluca Dağ Komando Taburunda görev yapan askerlerimize 20 mektup yazdılar.

İrfan Ataseven Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Yazdığı Mektuplar Askerlere Moral Oldu
Öğrenciler mektuplarında, vatani görevlerini yapan askerlerimize moral vererek sevgilerini belirten ifadeler kullandılar. Öğrenciler mektupların yanında askerler için el emeği, ev yapımı Karaman’a özgü yiyecekler de gönderdiler. Koliler ve mektuplar 26 Nisan tarihinde yürekleri vatan aşkı ve sevgisiyle dolu kınalı kuzulara, yiğitlere ulaştı. Onlar hep birlikte mektupları okudular, yiyeceklerden afiyetle yediler, mektupları panoya asarak tüm arkadaşlarının okumalarını sağladılar. İçlerinde Karamanlı askerlerin de bulunduğu yiğitler telefon ederek Okul müdürüne, idarecilere, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkürlerini ilettiler.
Onlar bizim rahat etmemiz, güven içerisinde yaşamamız için cansiperane mücadele ediyorlar, morallerinin çok iyi olduğunu belirtiyorlar. Biz de diyoruz ki; “Yiğitler vatan ve bizler size minnettarız, Allah güç ve kuvvet versin, kaza ve belalardan esirgesin, sizin saçınızın bir tek telini değil hainlere, dünyaya değişmeyiz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Ne mutlu sizlere ki analar sizleri, sizin gibi yiğitleri doğurmuş. Hepinizin gözlerinden öpüyoruz. Birlik ve beraberliğiniz daim olsun, Allaha emanet olun.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284