İş Bankası İle Esnaf Odaları Birliği Arasında Kredi Sözleşmesi İmzalandı

Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile Türkiye İş Bankası arasında esnaf ve sanatkarlara yönelik bir yıl süreli kredi sözleşmesi imzalandı.

İş Bankası İle Esnaf Odaları Birliği Arasında Kredi Sözleşmesi İmzalandı

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde gerçekleştirilen kredi sözleşmesi protokolüne, Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Uysal, Türkiye İş Bankası Şube Müdürü Bayram Murat Ata, yetkililer ile Esnaf Odaları Birliğinin Yönetim Kurulu üyeleri, oda başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreterler, girişimci esnaf adayları ve basın mensupları katıldılar. Kredi protokolü sonucunda kriterleri tutan esnaf ve sanatkarlarımıza uygun şartlarda kredi temin edilme imkanı doğmuş oldu.
Esnaf Odaları Birliği yönetim kurulu başkanı Bayram Uysal “Esnaf ve sanatkârlarımıza yardımcı olmak, kredi ihtiyaçlarını karşılamak üzere İş Bankası ile esnaflarımıza yönelik kredi protokolü imzaladık, hayırlı olsun. Bu protokol esnaf ve sanatkârlarımızın yararına olacak ve kredi kullanmada esnaflarımıza katkı sağlayacaktır”dedi.
Türkiye İş Bankası Karaman merkez şubesi müdürü Bayram Murat Ada ve 2. Müdür Halil Öztok’da kredi şartları, verilebilecek kredi limitleri, kredi vadeleri v.b. konularda aydınlatıcı bilgiler verdiler.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 18:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284