İş Geliştirme Merkezi İcra Kurulu Toplandı

Karaman İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) İcra Kurulu Vali Fahri Meral başkanlığında toplandı.

İş Geliştirme Merkezi İcra Kurulu Toplandı

Vali Meral’in ilk kez katıldığı ve başkanlığını yaptığı İŞGEM binasındaki toplantıya; Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan,  Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Oktay, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Bayram Uysal, Sanayici Musa Akgül, KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavşan, İŞGEM Müdürü Ali Kantürk, Yeminli Mali Müşavir İhami Yavuz katıldı.

Karaman İş Geliştirme Merkezi bünyesinde yer almak isteyen Yeni Girişimci ve Çapa İşletmelerin başvurularının değerlendirildiği toplantı, İŞGEM Müdürü Ali Kantürk tarafından İcra Kurulu Üyelerine yapılan İŞGEM bilgilendirme sunumuyla devam etti.

Vali Meral toplantıda yaptığı konuşmada, yeni girişimcilerin iş kurmalarını destekleyen  İŞGEM'lerin, iş kurma, istihdam ve kalkınma açısından önemli olduğunu belirterek, bu anlamda Karaman İŞGEM'in Karaman'ın sosyal ve ekonomik hayatına büyük katkılar sağlayacağını söyledi.

Vali Meral, İŞGEM'de faaliyet gösteren firmalara ve bugünkü toplantıda İŞGEM'de yer tahsisi yapılan girişimcilere hayırlı işler, başarılar ve bol kazançlar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284