Is Kurana 30 Bin TL Hibe Veriliyor

KOSGEB Baskanligi tarafindan yeni is kurmak isteyen girisimcilere verilen ve üst siniri 27.000 TL olan hibe destegi 30.000 TL`ye çikarildi. Ayrica isini büyütmek isteyenlere 2 yili ödemesiz 4 yil vadeli 70.000 TL geri ödemeli destek verilecek.

Is Kurana 30 Bin TL Hibe Veriliyor

"KOSGEB Girisimcilik egitimine kimler katilabilir, destek basvurusu nasil yapilir verilen destekler nelerdir?" gibi sorulari www.girisimcilik-egitimi.com editörü Selami Macit cevaplandirdi.
KIMLER FAYADALANBILIR?
Yeni Girisimci Desteginden; KOSGEB Destekleri Yönetmeligi kapsaminda düzenlenmis olan bir Genç Girisimci Gelistirme Programi ile KOSGEB’in isbirligi ve denetimi çerçevesinde baska kurumlar tarafindan düzenlenen bir girisimcilik egitimini tamamlayarak, egitime katildigini belgeleyen ve egitimi tamamladiktan sonra isletmesini kuran girisimciler yararlanabiliyor.
KOSGEB Uygulamali Girisimcilik Egitimlerinden mezun olarak, isini kuran girisimcilere verilen 27.000 TL geri ödemesiz KOSGEB Yeni Girisimci Destegi 30.000 TL’ye çikarildi. Ayrica 60 saat olarak verilen Uygulamali Girisimcilik Egitimlerinin süresi de, isini kurmak isteyen girisimcilerin, is kurma sürecinde hangi hedefler için neleri nasil ve ne zaman yapacagini belirlemesi amaciyla basarili is plani hazirlamalari için toplam 70 saate çikarildi.
EGITIME KATILMAYAN YARARLANAMIYOR
Girisimcinin bu destegi alabilmek için Girisimcilik Egitimine katilmasi gerekiyor. Girisimcilik Egitimi Sertifikasini alan girisimci, destek basvurusunu is plani ve gerekli diger belgelerle birlikte ilgili KOSGEB Birimine yapiyor.
Destek basvurusunun, KOSGEB Birimi tarafindan bilgi, belge ve sekil yönünden ön degerlendirmesinin ardindan, is plani Kurula sunulur. Kurul tarafindan yapilan degerlendirme sonucunda is plani kabul edilebilir, reddedilebilir veya düzeltilmesi istenebilir. Kurulun kabule ve redde iliskin verdigi kararlar nihaidir.
KOSGEB Uygulamali Girisimcilik Egitimleri hakkinda detayli bilgi almak ve egitimlere katilmak için //www.girisimcilik-egitimi.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284