İşçi Konutlarında Sözleşmeye Davet

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde yürütülen Karaman Organize Sanayi Bölgesi Çalışanları Toplu Konut Projesi (İşçi Konutları)'nda konut belirleme kurası çekilen 357 hak sahibi sözleşmeye davet edildi.

İşçi Konutlarında Sözleşmeye Davet

Karaman Belediyesinden yapılan açıklamada; " Belediyemiz ve TOKİ işbirliğinde yürütülen İşçi Konutları Projesi'nde 07 Aralık 2016 tarihinde konut belirleme kurası çekilen 357 adet konut için hak sahipleri 09 Ocak - 20 Ocak 2017 tarihleri arasında Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve Müzakere Tutanağı İmzalama işlemleri gerçekleştirilecektir.
Söz konusu projede, Temerküz şube T.C. Halk Bankası A.Ş. Karaman Sanayi Sitesi Şubesi olup, arasında Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve Müzakere Tutanağı bu şube tarafından imzalatılacaktır.
Konut alıcılarının konut satış bedellerinden;
* Başvuru süresi içerisinde tahsil edilen başvuru bedelleri peşinat tutarından düşürülerek kalan bakiye tahsil edilecektir.
* B1 tipi (2+1) alt gelir grubu konutlar için sözleşme imzalama aşamasında % 12, %15, %20 peşinat tahsil edilecektir.
* Borç bakiyesi aylık taksitler halinde
* %12 peşinat ve 180 ay vade,
* %15 peşinat 2016 vade
* %20 peşinat 240 ay vade ile alınacaktır.
Her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, ÜFE VE TÜFE oranlarından en düşük olana göre artırılacaktır.
İlk taksit ödemesi konut teslim tarihini takip eden ay itibari ile yapılacaktır.
İlk dönemsel artış teslim tarihini takip eden dönem/ay itibari ile başlatılacaktır." denildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284