Isitme Engelliler Judo Bransi Türkiye Sampiyonu Olduk

30–31 Mart 2012 tarihleri arasinda Kilis 7 Aralik Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçeklestirilen Isitme Engelliler Judo Türkiye Sampiyonasi`na ilimiz adina katilan Gençlik ve Spor Kulübü büyük bir basariya imza atarak Türkiye Sampiyonu oldu.

 Isitme Engelliler Judo Bransi Türkiye Sampiyonu Olduk

Gençler ve büyükler kategorisinde gerçeklestirilen yarismalara ilimiz adina katilan Gençlik ve Spor Kulübü adina katilan Milli Takim Judo Antrenörü Ahmet Ömre Türe ve 7 sporcu katildi.

Judo Antrenörü Ahmet Ömre Türe elde ettikleri basariyla ilgili olarak “Hiçbir basari tesadüf degildir, Sampiyonada çok güzel bir performans sergiledik. Yaptigimiz, planli, programli ve özverili çalismalarin meyvesini ferdi olarak elde ettigimiz basarilar sonucunda takim olarak Türkiye Sampiyonu olarak aldik. Hedefimiz her zaman daha ileriye gitmek, Avrupa Sampiyonasi, Dünya Sampiyonasi ve hatta Olimpiyatlarda basarilara imza atmak. Bugün Kilis’te elde ettigimiz basari hedeflerimiz için dogru yolda oldugumuzun ve amacimiza ulasabilecegimizin en açik göstergesi. Judo bransinda elde ettigimiz bu basariyi bizden desteklerini esirgemeyen ilimiz halkina hediye ediyoruz. Ayrica bu basarida emegi geçen ve bizden desteklerini esirgemeyen Il Müdürümüz Kasim Aydogdu Beye ve bütün personel arkadaslarima ayri ayri tesekkür ediyorum.”

Isitme Engelliler Judo Bransi Türkiye Sampiyonasi müsabakalarina katilan porcularin dereceleri su sekilde;
Büyük Bayanlar
Türkiye Sampiyonu; 63 Kg’da Ayse Kesiktas
Türkiye Sampiyonu 57 Kg’da Cennet Çolak           
Türkiye 2.’si 52 Kg’da Akife Çaliskan       
Büyük Erkekler
Türkiye 2’si 55 Kg’da Ali Riza Ögredici     
Türkiye 3’sü 55 Kg’da Mehmet Kesiktas     
Küçük Erkekler
Türkiye Sampiyonu 60 Kg’da Emrah Sünbüloglu
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284