Iskur, Is Arayanlari Bekliyor

Is arayanlarin ve isverenlerin bulusma noktasi olan Çalisma ve Is Kurumu Il Müdürlügü, Is Gücü Piyasasi Talep Arastirmasi (IPTA) ‘nin alan taramasi bölümünü sonuçlandirdi.

Iskur, Is Arayanlari Bekliyor
Son bir ay içerisinde 510 farkli isyeri ile görüsen Is ve Meslek danismanlari, Isverenlerin mevcut talepleri, yil içerisinde olusabilecek talepleri ve karsilamada güçlük çekilen meslekleri hakkinda bilgi topladi.
ISKUR Il Müdürü Kenan Ates, Kurumun IPTA çalismasi sonucunda 89 farkli meslek dalinda 891 personele ihtiyaç duyan 110 farkli isyeri ile ilgili açik is ilani alindigini bildirdi.
Ates, Son yillarda büyüyen ve degisen yapisi ile ISKUR’un Ilimiz genelinde istihdama büyük katkilar sagladigini, Issizlikle mücadele noktasinda büyük basarilara imza attigini ve çalismalarinin hiz kesmeden devam edecegini ifade etti.
Il Müdürü Ates, Aktif is gücü piyasasina katilmak isteyen issizlerimizi kendilerine en uygun meslekte ise sahip olmalari için Kirisçi Mahallesi Türk Dili Caddesi Erdural Is Merkezinde bulunan Il Müdürlügüne davet etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284