Ismail Dogan, Hizmet Is Karaman Sube Baskanligi’na Adayligini Açikladi

4 Ocak 2015 tarihinde yapilacak Hizmet Is Karaman Sube Baskanligi 4. olagan Kongresinde Sube Baskanligina aday oldugunu açikladi.

 Ismail Dogan, Hizmet Is Karaman Sube Baskanligi’na Adayligini Açikladi

Ismail Dogan yaptigi açiklamada, demokratik adil bir seçim olmasini, emekçi ve isçi arkadaslarimizin kendi hür iradesiyle hiçbir kimsenin baskisi altinda kalmadan sandiga giderek baskanlarini seçmeleri gerektigini söyledi. Dogan, seçilecek baskanin adil bir sekilde dil, din, irk, siyasi görüs gözetmeksizin her kesime esit mesafede yaklasmasini, patronun isçi oldugu gerçegi ile hizmet etmesi gerektigini, esit ise esit ücret ilkesiyle Taseron isçilere bir an önce kadro verilmesi için her toplantida, platformda dile getirilmesi gerektigini belirtti.

Ismail Dogan Kimdir: 1978 Karaman dogumlu, ilk, orta ve lise ögrenimini Karaman’da bitirdi. Yüksekögrenimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü ve Anadolu Ünv. Isletme Bölümü’nde tamamladi. 2001 yilinda Karaman Belediyesi’nde çalisma hayatina basladi. Bir dönem belediye ögrenci yurdunda müdürlük yapti. Karaman Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlügü’nde görevine devam etmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284