İstanbul'da Karamanlılar Buluştu

İstanbul Karamanlılar Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri geçtiğimiz Pazar günü vakıf binasında arabaşı gününde buluştular.

İstanbul'da Karamanlılar Buluştu

Toplantıya Karaman’ın İl olmasında ve ilimiz üzerinde büyük emekleri olan Devlet eski Bakanı hemşerimiz Işın Çelebi, İstanbul eski Belediye Başkanı hemşerimiz Ali Müfit Gürtuna, Ankara Karamanlılar Derneği Başkanı Veli Bozkır, Sarıyer Emniyet Müdürü hemşerimiz Ercan Çamırcı ve İstanbul’da bulunan Dernek Başkan ve üyeleri ile Vâkıfa maddi manevi destek veren hayırsever Karamanlılar katıldı.

Karaman ve ülke meseleleriyle ilgili birçok konuda düşünce ve önerilerin paylaşıldığı arabaşı gecesi sakin bir ortamda geçti.

Konuyla ilgili olarak kendisinden bilgi edindiğimiz İKEV Başkanı Suat Yıldırım, “Geçtiğimiz günlerde Karaman’da yitirdiğimiz Karaman tarihçisi Talat Duru ve gecenin sponsorluğunu yapan merhum fotoğrafçı Seyit Ahmet’in torunu Adem Kırnaz ve ailesi için dua okundu. Yine bursiyerlerimizden Cemre Erkol bir konuşma yaptı. Vakıf olarak ve kurucu üyemiz olan Duru Bulgur’un sahiplerinden İhsan Duru’nun kendisinin Amerika’ya gitmesi için uçak bileti ve harçlığını karşıladığını söyleyerek kendisine teşekkür etti” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284