Istanbul’daki Taskaleliler Biraraya Geldi

Istanbul’da yasayan Taskale kökenli vatandaslarin kurdugu Taskaleliler Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi üyeleri Belediye Baskani Muhittin Sunaoglu ile bir araya geldiler.

Istanbul’daki Taskaleliler Biraraya Geldi
Istanbul Taskaleliler Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Hüseyin Eroglu ve Baskan Yardimcisi Mustafa Yavuzaslanoglu’yla görüsen Belediye Baskani Muhittin Sunaoglu, Kasabada yürütülen turizm çalismalariyla ilgili olarak hemserilerini bilgilendirdi. Sunaoglu, “Incesu magarasinin aydinlatilma projesiyle turizme bir adim daha atmis olduk” dedi.
Istanbul Taskaleliler Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Hüseyin Eroglu, Baskan Yardimcisi Mustafa Yavuzaslanoglu, dernek üyeleri Dürdane Güntürk, Ayse Kaskar, Hikmet Ortaugurlu, Zühtü Soyyigit, Ali Sahintürk, Nevdet Ortaugurlu, Ali Aygünoglu, Sunullah Yavuzaslanoglu, Aydin Yavuzaslanoglu, Hacer Yasar, Ilker Yasar, Dilek Duran, Hamiyet Duran, Eyüp Gülel, Ali Gülel, Osman Günes Ortaugurlu, Hasan Sunaoglu, Ali Tayyar, Ömer Tayyar, Hayati Tuna, Zeynel Tekinyer, Soner Ünlütürk, Latif Yildizbas, Tevrat Fidanoglu, Metin Ünlütürk, Hüseyin Yücedag, Bünyamin Yücedag, Ali Kavurgaci ve Gebze Özel Yeni Yüzyil Hastanesi yetkilisi Lütfi Çetinkaya’ya tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284