Istanbul’dan Ödülle Döndüler

Istanbul Fatih Koleji tarafindan düzenlenen 8. E-Dream Bilisim Olimpiyatlari organizasyonuna Özel Basari Ilkögretim Okulu `FATIH SULTAN MEHMET` isimli projesi ile katildi.

Istanbul’dan Ödülle Döndüler
Organizasyona 2000'in üzerinde Okul 4500'ü askin proje basvurmus, bu basvurulardan 191 tanesi büyük finallere katilmaya hak kazanmisti. "FATIH SULTAN MEHMET" isimli projesi ile kendi kategorisinde ilk 30'a giren Basari Koleji ögrencisi Ahmet Karazor 28 Nisan Cumartesi günü Istanbul Fatih Üniversitesinde yapilan büyük finalde ilimizi ve okulunu
en iyi sekilde temsil etti. Ülkemiz genelinde düzenlenen bu yarismada Ahmet Karazor
"FATIH SULTAN MEHMET" isimli projesi Mansiyon ödülü aldi.
Yine Istanbul Fatih Kolejince bu yil 8. si düzenlenen Sosyal Bilimler Olimpiyatinda (SOBIO) Türkiye'den sahne sanatlari kategorisinde Basari Kolejinin gösterisi ilk elemeleri geçerek ilk finallere kalmisti. Istanbulda yapilan final yarismasinda Basari Koleji ögrenciler üstün performans göstererek Bronz Madalya ile ödüllendirildiler.
6. Sinif ögrencileri Eslem Gencer, Irem Demirçiler, Seda Gökalp, Gamze Gözen ve Aysegül Özkan'in senaryosunu yazdiklari "Kadina Siddete Son" isimli oyunu sergilediler ve gösteri sonunda izleyicilerden büyük alkis topladilar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284